mai 24, 2021    |

Alina Paul, DO SECURITY, a primit premiul “A MEN’S WORLD” la GALA WOMEN IN ECONOMY, pe 20 mai 2021

Alina Paul, DO SECURITY, a primit premiul “A MEN’S WORLD” la GALA WOMEN IN ECONOMY, pe 20 mai 2021

Pentru că a demonstrat că poate să se impună într-un domeniu dedicat bărbaților, obținând recunoaștere la nivel național, Alina Paul, CEO  DO SECURITY, a primit premiul “A MEN’S WORLD” în cadrul Galei Women in Economy, organizată de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin CONAF. Alina Paul a reușit în pandemie să performeze obținând rezultate financiare de invidiat, și-a extins activitatea dezvoltând prima divizie de pompieri privată și oferă securitate prin sisteme inteligente și tehnologii inovative. De asemenea, a obținut trofeul pentru Excelență Profesională în Securitate- Outstanding Security Performance Awards.

Alina Paul, CEO DO SECURITY, a declarat: “Premiul obținut vine ca o încununare a eforturilor din ultimii ani: la început puțini erau cei care credeau că o femeie poate face performanță într-un domeniul dedicat exclusiv domnilor- cel al securității. Ulterior, cu multa muncă, tenacitate și încăpățânare, am construit alături de o echipă minunată, o companie cu care mă pot mândri astăzi. Într-un an pandemic, plin de încercări, am reușit să creștem business-ul și să oferim siguranța de care am avut cu toții nevoie în aceste vremuri nesigure. Ușor, ușor revenim la normalitate, iar evenimentul GALA WOMEN IN ECONOMY ne arată că, un prim pas a fost făcut!”

Premiul “A MEN’S WORLD” a fost înmânat de Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group, companie de renume în domeniul imobiliar, care a anunțat investiții de peste 200 de milioane de euro, în acest an, în proiecte rezidențiale și hoteliere de lux.

Alina Paul Premiu de excelenta la Gala CONAF editia din 2021

Cu o tradiție în mediul antreprenorial românesc, Gala Women in Economy a premiat excelența a 20 de doamne de afaceri la nivel național, care au făcut performanță într-un an în care la nivel mondial am marcat cea mai sumbră perioada din ultimul deceniu.

Gala a reunit personalități de marcă din mediul politic și economic: Prima femeie Președintă a Senatului, Anca Dragu, Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Raluca Turcan, Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, Excelența sa Doamna Ambasador a Estonia la București,  Ingrid  Krassel Vinciguerra  alături de personalități din mediul academic, al organizațiilor non profit, companii naționale și multinaționale, antreprenori de renume național și internațional, reprezentanți ai presei locale și naționale.

Din comunitatea brașoveană au fost prezenți la eveniment Cosmin Roșia, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Roxana Mânzatu, fost Ministru al Fondurilor Europene, Alba Noheba, director Urban Invest, Andras Gal, Asociatia Aici pentru Tine și reprezentanți ai presei locale.

Sursă articol și imagine cover: Ziarul News.ro

Comunicat preluat de: Financialintelligence.ro, Money.ro, TheDiplomat.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved