martie 16, 2020    |

Recomandări de conduită socială cu privire la noul Coronavirus (COVID-19)

Recomandări de conduită socială cu privire la noul Coronavirus (COVID-19)

Mai mult ca oricând, în această perioadă, prevenția joacă un rol crucial în viețile noastre. Din punctul nostru de vedere, prevenția stă la baza tuturor soluțiilor de securitate pe care vi le oferim, deci îi acordăm o importanță majoră. De aceea, vrem să te asigurăm că respectăm măsurile de prevenție recomandate de autorități. Toți agenții noștri de securitate din efectivul de pază la obiective, precum și echipajele de intervenție specializată au în dotare măști, mănuși, dezinfectanți.

Pentru că prevenția stă în puterea fiecăruia dintre noi, îți reamintim, mai jos, care sunt cele mai importante măsuri de prevenție a infectării cu visurul Sars-Cov-2.

În public:

 • Utilizează corect masca de protecție pentru a te proteja atât pe tine, cât și pe ceilalți. Masca de protecție trebuie să acopere complet nasul și gura persoanei care o poartă.
 • Evită zonele aglomerate. Dacă totuși interacționezi cu un număr mare de persoane, nu îți atinge fața (ochii, nasul gura) cu mâinile neigienizate.
 • Folosește pe cât posibil rute sau modalități alternative de transport pentru a evita zonele aglomerate. Păstrează o distanță de 1,5 m față de celelalte persoane. Pentru distanțele mai mici, folosește bicicleta sau trotineta sau mergi pe jos.
 • În cazul în care utilizezi transportul în comun, evită pe cât posibil să nu stai față în față cu alte persoane. După folosirea transportului în comun, igienizează-ți bine mâinile.
 • Optează pentru plata cu cardul. Banii sunt murdari, la propriu, iar probabilitatea ca virusul să se transmită prin intermediul bancnotelor sau monedelor nu a fost deocamdată nici confirmată, nici infirmată.
 • Folosește mănuși sau șervețele de unică folosință atunci când atingi suprafețe care sunt folosite în mod frecvent și de alte persoane (balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces etc.).
 • Evită contactul direct, fără mască, cu alte persoane și igienizează-ți bine mâinile când revii acasă.

Protejează-i pe cei din jur, nu-i expune!

La domiciliu sau la locul de muncă:

 • Nu intra în contact direct cu membrii familiei, decât după igienizarea corectă a mâinilor.
 • Curăță toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool. Dezinfectanții chimici ce pot ucide virusul sunt cei care conțin clor, înălbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic și cloroform.
 • Este recomandată folosirea prosoapelor de hârtie pentru ștergerea mâinilor.
 • Aerisește corect încăperile în care îți desfășori activitatea: câte 5 minute, de mai multe ori pe zi, la intervale regulate.
 • Nu bea lichide din aceeași sticlă/ pahar cu alte persoane și nu folosi aceleași tacâmuri.

Suntem alături de tine și în aceste vremuri dificile și vrem să te asigurăm că poți apela la noi cu aceeași încredere, pentru a soluționa orice problemă de securitate nou apărută, la tine acasă sau la sediul afacerii tale. Îți stăm la dispoziție la numărul de telefon 0268411758 sau prin email la adresa secretariat@dosecurity.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved