noiembrie 13, 2018    |

O masă caldă pentru fiecare

O masă caldă pentru fiecare

În perioada 12-13 decembrie 2018 s-a desfășurat cea de-a XIX-a ediție a evenimentului „O masă caldă pentru fiecare”, eveniment organizat de către Asociația Comunitară „Transilvania Expres” și Asociația American European Education.

Această acțiune caritabilă este dedicată persoanele nevoiașe din comunitatea brașoveană. Evenimentul, care are deja o tradiție de 18 ani, se desfășoară în apropierea sărbătorilor de iarnă. Ca de obicei, sute de persoane se strâng în jurul corturilor amplasate pentru a primi o porție de mâncare caldă, pregătită cu grijă și gust.

Ediția din 2018 s-a concretizat în aproximativ 1200 de porții de mâncare și 900 de pachete cu articole de îmbrăcăminte, produse alimentare de bază și dulciuri, oferite cu generozitate de sponsori persoanelor aflate în dificultate, din comunitatea locală.

Echipa DO SECURITY a asigurat paza evenimentului și a vegheat pentru a se asigura ca totul se desfășoară în liniște.

Dorim să felicităm organizatorii pentru eforturile depuse pentru a-i ajuta și anul acesta pe oamenii necăjiti și ne bucurăm că ne-au oferit, din nou, ocazia să participăm la această cauză nobilă. Acestea sunt cu adevarat momentele în care reflectăm asupra vieții, când devenim mai recunoscători pentru ceea ce avem și apreciem cu adevarat lucrurile importante: prietenia, comuniunea, sănătatea și siguranța.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved