septembrie 20, 2018    |

4 metode prin care poți spori siguranța nunții

4 metode prin care poți spori siguranța nunții

Ziua nunții tale trebuie să una dintre cele mai fericite din viața ta. Emoțiile și momentele speciale sunt cele care primează, iar printr-o bună planificare și anticipare a evenimentelor, șansele de a avea nunta mult visată sunt foarte mari.

Iată cinci măsuri de securitate pe care ți le recomanăm, când plănuiești nunta, pentru ca totul să iasă așa cum îți dorești.

1. Consum responsabil de alcool

Deși majoritatea oaspeților aleg să consume doar câteva pahare de alcool, la fiecare nuntă se găsesc persoane care se evidențiază negativ în acest sens. Ele se fac remarcate, fie prin câte o scenă memorabilă, uneori hilară, care strică buna dispoziție a invitaților, fie prin iscarea unui conflict.

De aceea, pentru liniștea ta personală și pentru buna dispoziție a invitaților tăi, este de dorit să optezi pentru agenți de pază care să supravegheze nunta. Altfel, va trebui să gestionezi delicat situația, să le atragi atenția într-un mod decent, fără a-i jigni, făpt care funcționează de cele mai multe ori.

2. Plănuiește totul cu grijă

Ia în calcul toate aspectele care ar putea apărea. Fii preventiv și fii proactiv. Fă un plan pentru orice:

  • dacă există probleme cu mâncarea
  • dacă se strică vremea
  • dacă DJ-ul nu apare
  • dacă se rănește cineva
  • dacă se îmbată cineva
  • dacă se declanșează un conflict

Pot părea exagerate aceste sugestii, dar te asigurăm că plănuirea minuțioasă a tuturor detaliilor te va scăpa de multe probleme în ziua respectivă.

3. Alimente proaspete, însoțite de lista de alergeni

Este foarte important ca mâncarea să fie proaspătă, nu doar gustoasă. Mezelurile, alimentele pe bază de lapte sau ouă trebuie să fie ferite de sursele de căldură. Mâncarea gătită trebuie să fie servită la temperatura recomandată, nici prea fierbinte, dar nici prea rece, iar anumite produse trebuie ținute la o temperatură sub cea medie. Ideal este ca fiecare fel de mâncare să fie însoțit de o listă cu alergeni, astfel încât peroanele cu intoleranțe alimentare să aibă acces la aceste informații.

4. Închiriază o firmă specializată de pază și protecție

Principalul avantaj al încheierii unui contract cu o firmă de pază și protecție este liniștea ta. În acest fel ești asigurat că, orice neplăceri s-ar întâmpla, ele sunt gestionate de către aceasta.

Agenții de securitate vor supraveghea discret copii, vor controla ușile, vor ține la distanță oaspeții neinvitați, vor identifica și discuta cu persoanele care perturbă atmosfera, vor proteja cadourile și obiectele de valoare. Nu în ultimul rând, agenții pot interveni rapid în situații de urgență și vor ajuta la planificarea unei posibile evacuări.

Pentru a discuta toate aceste detalii și multe altele, la care cu siguranță nu te-ai gândit până acum, te așteptăm să ne cunoaștem și să alegem împreună cea mai bună soluție pentru paza evenimentului tău.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved