iulie 16, 2019    |

3 moduri de a evita declanșarea alarmei de către animalele de companie

3 moduri de a evita declanșarea alarmei de către animalele de companie

Printre cauzele care duc la declanșarea unei alarme false se numără și… animalele de companie. Dacă ai fost și tu în situația aceasta, nu ți se pare deloc amuzant. Dacă nu ai fost, dar ai de gând să instalalezi un sistem de alarmare și deții animale de companie, vezi ce poți face ca să eviți o astfel de situație:

Montează alarma departe de animalele de companie

Se știe că pisicile sunt flexibile și pot urca cu ușurință în zone mai înalte, mai greu accesibile. Dacă ating senzorii, ele pot să declanșe o alarmă falsă. Deci, e important ca sistemul de alarmă să fie amplasat într-o zonă în care animalul tău de companie să nu poată ajunge. Prin urmare, echipa noastră de profesioniști trebuie să fie pusă în temă cu privire la animalele tale de companie, atunci când îți instalează sistemul acasă.

Alege senzori rezistenți pentru animale de companie

Când instalezi un nou sistem de alarmă, acesta trebuie configurat astfel încât să nu fie declanșat din cauza animalelor de companie.

Cum poți face asta? În loc să alegi senzori foarte sensibili, poți opta pentru senzorii rezistenți, dar mai puțin sensibili la mișcările animalelor. Acești senzori de mișcare sunt proiectați să ignore prezența animalelor de companie până la o anumită greutate.

Scade sensibilitatea senzorilor

Când instalezi o alarmă care funcționează pe baza unui senzor de mișcare, acesta creează campuri de protecție în locuință. Dacă aceste câmpuri electromagnetice interferează cu un obiect care patrunde din exterior, alarma se declanșează. Același lucru se întâmplă dacă animalul tău de companie intră în aria de acoperire a senzorului. Prin urmare, poți remedia această problemă dacă reduci sensibilitatea senzorului.

Configurarea unui sistem de alarmă nu este deloc simplistă. Sistemul tău de alarmă poate fi setat astfel încât să fie prietenos cu animalele tale, dar neprietenos cu adevărații intruși. Îți suntem alături pentru informații complete, consultanță specializată și oferte personalizate în materie de soluții de securitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved