martie 18, 2020    |

Câteva motive pentru instalarea unei alarme la domiciliu

Câteva motive pentru instalarea unei alarme la domiciliu

Monitorizarea locuințelor cu ajutorul sistemelor de securitate inteligente este o practică des folosită pentru siguranța locuinței și familiei. În situația în care te numeri printre cei care nu au instalat un sistem de alarmă, îți prezentăm cele mai importante motive pentru care este necesar să iei în calcul acest lucru. Prezența unui sistem de securitate descurajează infracționalitatea

Simpla prezență a sistemelor de securitate, cum ar fi camerele de supraveghere, poate descuraja intrările prin efracție. Intrușii și infractorii caută o proprietate care poate fi atacată fără efort. Mai mult, dacă ai instalate sisteme de alarmă la domiciliu, șansele de a prinde în act infractorii sunt ridicate – orice membru al familiei sau personalul de securitate care monitorizează sistemul, poate ajunge la timp la obiectivul respectiv și poate suprinde infractorii.

O alarmă modernă permite vizualizarea la distanță

Sistemele moderne de alarmă de la domiciliu îți permit să monitorizezi proprietatea prin telefonul tău mobil. Aceste sisteme te alertează atunci când există o intrare autorizată sau una forțată la tine acasă. De asemenea, vezi cine este în jurul casei și poti lua măsurile necesare pentru a-ți asigura locuința.

Economie la prima asigurare

Dacă în locuința pe care o deții ai instalat un sistem de alarmă, poți obține o reducere a costului de asigurare a locuinței tale. De ce? Casa ta prezintă un risc mai scăzut de furt, de efracție sau orice altă activitate infracțională.

Unele sisteme de securitate au caracteristici suplimentare

Multe sisteme de securitate au încorporate detectoare de incendiu și de monoxid de carbon. Acestea au rolul de a detecta fumul sau gazele nocive din casă și de a atenționa sistemul central de monitorizare. Sistemele moderne de alarmă au un buton care, printr-o singură atingere, poate trimite o alertă către Pompieri, Ambulanță sau Poliție. Poți atinge acest buton într-o situație de urgență pentru a cere ajutor în cel mai scurt timp.

Dacă te numeri printre cei care cred că sistemele de alarmă sunt destinate numai caselor mari, trebuie să îți spunem că sistemele noastre de securitate sunt disponibile și pentru apartamente.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved