martie 11, 2017    |

10 sfaturi care îți apără magazinul de jafuri pe timpul zilei

10 sfaturi care îți apără magazinul de jafuri pe timpul zilei

Jafurile reprezintă o amenințare la adresa vieții și integrității angajaților magazinului tău și îți pot afecta afacerea.

Nu te baza niciodată pe ideea că „mie nu mi se poate întâmpla”; fii proactiv și încheie un contract cu o firmă de securitate.

În plus, iată ce mai poți face:

  1. Contactul personal poate descuraja un posibil infractor. Tratează fiecare persoană care intră în magazin într-o manieră personală și prietenoasă.
  2. Verifică aspectul magazinului tău și elimină orice obstacol care împiedică vizibilitatea și de care s-ar putea folosi un infractor.
  3. Pastrează ferestrele cât mai curate și asigură-te că magazinul este bine iluminat. De asemenea, asigură-te că de afară se vede ce se întâmplă înăuntru.
  4. Contactul personal poate descuraja un posibil infractor. Tratează fiecare persoană care intră în magazin într-o manieră personală și prietenoasă.
  5. Verifică aspectul magazinului tău și elimină orice obstacol care împiedică vizibilitatea și de care s-ar putea folosi un infractor.
  6. Pastrează ferestrele cât mai curate și asigură-te că magazinul este bine iluminat. De asemenea, asigură-te că de afară se vede ce se întâmplă înăuntru.

În situația nefericită în care magazinul se confruntă cu o spargere, încearcă să cooperezi cu hoții, pentru că este în joc viața ta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved