octombrie 1, 2019    |

4 motive pentru care să alegi o companie de securitate pentru magazinul tău

4 motive pentru care să alegi o companie de securitate pentru magazinul tău

În mediul economic instabil actual, comercianții sunt constrânși adesea să reducă din cheltuieli. Majoritatea au ales, din nefericire, să renunțe la firmele de securitate cu care colaborau sau să aleagă soluții mai ieftine de protecție. Deși aceste soluții sunt menite să optimizeze cheltuielile, în realitate, reducerea bugetului alocat securității conduce la o creștere semnificativă a furturilor din magazine.

Furtul din magazine este un fenomen bine-cunoscut. Vorbim atât despre furtul din exterior, cât și de furtul din interior, înfăptuit de proprii angajați, care, uneori, ajunge să îl depășească pe cel exterior.

Furtul afectează profitul oricărui magazin, iar pagubele cauzate sunt în creștere alarmantă față de anii anteriori. Se consideră că cifra este mult mai mare decât cea din statistici pentru că mulți comercianți aleg să nu mai depună plângere din cauza procesului sinuos sau a lipsei de timp. Având în vedere numărul în creștere al comercianților care se confruntă cu această problemă, îți prezentăm principalele motive pentru care colaborarea cu o companie de securitate este vitală pentru magazinul tău.

Prevenirea pierderilor

Simpla prezență a agenților de pază conduce la prevenirea pierderilor. Poți să optezi fie pentru agenți de securitate, fie pentru patrule mobile care vizitează mai multe puncte de vânzare. Agenții DO SECURITY sunt antrenați în acest sens, sunt proactivi și vigilenți. Poți să alegi agenți de securitate costumați în uniforma specifică, pentru un impact mai mare, sau agenți costumați mai discret (dacă dorești să protejezi afacerea de furtul realizat de proprii angajați).

Agentul de pază este imparțial

Orice situație de furt din interior este extrem de delicată. Îți este greu să fii obiectiv și să iei o decizie corectă, datorită relației pe care o ai deja cu respectivul angajat, pentru că intervine latura emoțională. Prin angajarea unui agent de securitate, poți „beneficia” de un membru imparțial, care te poate să iei decizii corecte pentru afacerea ta.

Legătura cu autoritățile

Odată ce ai încheiat un contract cu firma noastră de securitate, lasă acest aspect în seama noastră. Știm foarte bine că nu ai nici timp, nici disponibilitate de a te implica în soluționarea fiecărei probleme de securitate apărute. De aceea, o facem noi pentru tine. În calitate de experți în domeniul securității private, noi suntem cei care colaborează cu autoritățile. În situația neplăcută în care identificăm persoana care a comis un furt, tu nu vei fi nevoit să îți consumi timpul cu declarații și drumuri.

Ajutor și asistență

O altă „îndatorire” a agenților de pază este să se integreze cât mai bine în cadrul magazinului tău. În acest sens, agenții noștri de securitate pot oferi clienților asistență, astfel încât experiența lor la cumpărături să fie una cât mai plăcută. Un zâmbet cald, un salut prietenos și acea disponibilitate de a veni orcând în ajutorul clienților sunt lucruri mici, dar cu efecte extrem de plăcute.

Soluția – încheierea unui contract cu o firmă de securitate

Contactează-ne pentru informații complete și consultanță specializată potrivită afacerii tale. Vom veni în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată în materie de soluții de securitate. Încheierea unui parteneriat este cea mai bună soluție pentru securitatea afacerii tale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved