septembrie 16, 2019    |

5 semne că ai nevoie de un nou agent de securitate

5 semne că ai nevoie de un nou agent de securitate

Un agent de securitate are rolul de a supraveghea pentru a preveni furturile, de a asigura paza documentelor importante și de a gestiona situațiile de urgență. Cu alte cuvinte, acesta oferă o soluție de securitate completă prin protejarea sediului și a oamenilor.

Cum îți dai seama când acesta nu mai este capabil să facă față situațiilor? Iată, mai jos, câteva semne care arată că a venit momentul să angajezi un nou agent.

Lipsa abilităților interpersonale

Este foarte important să observi modul în care un agent de securitate comunică cu angajații și vizitatorii tăi. Modul în care acesta se comportă cu clienții devine parte integrantă din imaginea companiei tale. De aceea, este esențial ca, pe lângă vigilență, agentul să folosească un limbaj politicos, să știe să intervină fără să fie intruziv și să facă o impresie bună. 

Fii atent și observă dacă acesta nu reușește să-și însușească, asemeni unui angajat din interior, limbajul și valorile companiei la care este alocat.

Incapacitatea de a gestiona situațiile dificile

Vigilența, atenția distributivă și atenția la detalii, viteza de reacție sunt abilitățile absolut necesare pentru a putea preveni și gestiona o situație dificilă: declanșarea unui incendiu, o problemă de prim ajutor, o ceartă între clienți sau orice altă situație care apare pe neprevăzute. Un agent de securitate are nevoie de o prezență bună de spirit. Lipsa de reacție sau încapacitatea de a gestiona aceste situații sunt indicatori care arată că agentul respectiv trebuie înlocuit, pentru că are nevoie de mai multă instrucție.

Breșa de securitate

Există situații în care un agent de pază nu observă cum un intrus intră, fără permisiune, într-un perimetru. Această încălcare a securității poate conduce la jaf sau la alte infracțiuni. Agenții de securitate trebuie să fie capabili să prevină aceste comportamente și trebuie să poată gestiona siguranța completă a spațiilor tale.

Lipsa de atenție

Orice încălcare a securității este, de obicei, cauzată de o lipsă de atenție. Un gardian trebuie să fie mereu „cu ochii în patru” la ce se întâmplă în interiorul și în jurul sediului firmei tale. De aceea, în spațiile comerciale (magazin, mall, supermarket, hypermarket), în clădirile de birouri, parcuri auto, showroom-uri, hale, depozite, servicul de protecție și pază cu agenți de securitate atenți, vigilenți și bine antrenați – cum sunt agenții  DO SECURITY – este mai mult decât necesar. Te putem ajuta și în proiectarea unui plan de pază care să acopere vulnerabilitățile la care este expusă afacerea ta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved