martie 11, 2018    |

Cât de mult iau companiile în considerare securitatea în Brașov?

Cât de mult iau companiile în considerare securitatea în Brașov?

Atunci când conduci o afacere și ai nevoie de un pachet de servicii de securitate, află că sunt mai mulți factori pe care trebuie să îi iei în considerare și care îți pot garanta o alegere corectă. Citește mai departe și vezi ce se potrivește cel mai bine afacerii tale.

Pentru domeniul comerțului cu amănuntul

Fie că vinzi obiecte de mare valoare (bijuterii, electronice), produse alimentare sau servicii, la DO SECURITY îți putem face o ofertă personalizată, potrivită riscurilor detectate în cazul obiectului tău de activitate. De la instalarea unui sistem antiefracție, la montajul camerelor video și la supravegherea prin agenți de pază, toate intră în grija noastră.

Pentru domeniul construcțiilor

Șantierele de construcții dețin, de obicei, o cantitate considerabilă de materiale de construcții cu valoare ridicată, iar acestea pot atrage atenția hoților. În acest caz, una dintre variantele potrivite poate fi soluția de pază cu agenți de securitate, care asigură paza șantierului atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Evită riscul și pierderile posibile și lasă profesioniștii să aibă în grijă securitatea afacerii tale.

Pentru sectorul unităților mari

Pentru unități de birouri, hoteluri, școli, universități sau aeroporturi, scopul nostru este să oferim soluția care să răspundă cel mai bine situațiilor. Vorbim despre un volum mare de oameni care intră zilnic în aceste spații, iar nevoia de securitate este iminentă. Este evident că sistemul de securitate adecvat trebuie să acopere deopotrivă angajații, cât și clienții (vizitatorii, oaspeții, studenții, pacienții).

Pentru că, într-un astfel de caz, soluția cu agenți de pază nu este suficientă, ne-am aliat cu tehnologia și putem să oferim: sisteme antiefracție, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de automatizare pentru porți.

Pentru informații complete, consultanță specializată și oferte personalizate în materie de soluții de securitate, contactează-ne la numărul de telefon 0268411758 sau pe e-mail la adresa secretariat@dosecurity.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved