februarie 16, 2020    |

Ce face echipa de intervenție DO SECURITY în caz de alarmă?

Ce face echipa de intervenție DO SECURITY în caz de alarmă?

Sistemul de alarmă este unul dintre cele mai folosite sisteme de securitate atât pentru locuința personală, cât și pentru obiectivul afacerii tale.

Motivele pentru care acestea sunt atât de recomandate fac referire la faptul că pot identifica orice intrare neautorizată pe proprietatea ta personală sau comercială și pot trimite notificări în acest sens. Aceste sisteme pot detecta, de asemenea, căldura și fumul, anunțând apariția unui incendiu.

Mai mult, dacă sistemul de alarmă detectează astfel de amenințări și este totodată conectat la un Centru de Alarmare, semnalele de avertizare vor fi preluate de către o echipă de monitorizare și se intervine imediat asupra situației de urgență. Cu alte cuvinte, un echipaj specializat de agenți de securitate este trimis rapid către proprietatea ta, pentru a investiga evenimentele petrecute și pentru a interveni cu promptitudine, dacă este cazul.

Iată, concret, ce face un agent de securitate DO SECURITY pregătit pentru intervenție în caz de alarmă.

Reacționează imediat când primește sesizarea

Agenții de intervenție staționează în zone strategice ale orașului, astfel încât să poată raspunde rapid în cazul unei situații de urgență. Agenții noștri sunt disponibili 24 de ore din 24 și răspund solicitărilor în cel mai scurt timp posibil. Imediat ce semnalul de alarmă este transmis către centrul de monitorizare, agenții care cei mai apropiati de obiectivul în cauză, urmăresc coordonatele GPS pentru a localiza semnalul de alarmă și pentru a ajunge imediat la locație, pentru intervenție.

Rezolvă situațiile de urgență

Agenții din echipajele de intervenție DO SECURITY sunt instruiți să abordeze diferite tipuri de situații de urgență. De la intruziuni, la lupta împotriva incendiilor, acești profesioniști sunt pregătiți și instruiți să-și păstreze mereu calmul, să evalueze cauza și să intervină pentru a minimiza orice risc.

Mai mult decât atât, agenții noștri de intervenție sunt instruiți să restabilească ordinea atunci când civilii tind să intre în panică, să-și piardă calmul. Prezența lor într-o situație violentă sau severă este un factor de echilibru, iar abordarea corectă a fiecărei situații în parte are ca scop menținerea ordinii publice.

Gestionează alarmele false

Există situații în care sistemul de alarmă poate să declanșeze o alarmă falsă și să notifice agenții de intervenție. Printre cauzele care pot declanșa o alarmă falsă, amintim: umiditatea excesivă, praful din atmosferă sau o defecțiune a sistemului. De asemenea, acest lucru se poate întampla când un membru al familiei nu este recunoscut. Deoarece agenții de securitate DO SECURITY monitorizează evenimentele care se petrec în locuința ta cu ajutorul supravegherii video, ei nu răspund alarmelor false, ci doar situațiilor de urgență reale.

Conectarea sistemului de securitate la dispeceratul DO SECURITY este soluția recomandată de noi, care îți asigură o bună funcționare a sistemului și o monitorizare permenentă a evenimentelor de la obiectivul tău!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved