iunie 3, 2019    |

Cum angajarea unui agent de securitate neexperimentat îți poate afecta afacerea

Cum angajarea unui agent de securitate neexperimentat îți poate afecta afacerea

Orice afacere implică o mare responsabilitate din punctul de vedere al siguranței și securității clienților și angajaților. Aici intervine rolul firmelor de securitate, care pot „prelua” o mare parte din această responsabilitate.

Pentru proprietățile mari, cum ar fi un complex de afaceri, agenții de securitate sunt o necesitate. Dar, ce se întâmplă atunci când nu alegi agenți de securitate cu experiență? Iată cum să îi identifici și vezi care sunt problemele cu care te poți confrunta în această situație.

Agentul nu are certificare

Certificarea pe care o obține un agent de securitate în urma unui curs îi oferă pregătirea teoretică și practică pentru a se descurca într-o situație neprevăzută. Dacă angajezi un agent de securitate fără certificare, există mari șanse ca acesta să nu se comporte profesionist și să nu acționeze în mod corespunzător, atunci când situația o cere, pentru că nu știe ce să facă.

Agentul nu are capacitatea de a preveni

Agenții de securitate care patrulează în spațiile comerciale trebuie să fie atenți, vigilenți, mereu „cu ochii în patru”. Cu cât un gardian de securitate este mai lipsit de experiență, cu atât capacitatea acestuia de a prevedea și de a preveni eventualele situații neplăcute este mai scăzută. Cu alte cuvinte, nu își va face foarte simțită prezența.

Crește criminalitatea

Proprietățile sunt mai vulnerabile la furturi sau vandalism, dacă sunt păzite de gardieni neexperimentați sau neinstruiți în acest sens. Cunoștințele insuficiente, „lipsa de antrenament” de a „citi” oamenii, sunt scăpări prin care un hoț ar putea să pătrundă în sediul firmei, fără ca nimeni să nu bănuiască intențiile acestuia.

Crizele sunt gestionate defectuos

Hai să punem răul în față. Ce crezi că s-ar putea întâmpla într-o situație de criză, de exemplu, în cazul izbucnirii un incendiu? Într-o astfel de situație, este foarte dificil să poți menține o oarecare ordine, să gestionezi panica inerentă, astfel încât să poți evacua pe toată lumea din clădire chiar dacă ai agenți de pază extrem de calificați și cu experiență. Dar, ai mai multe șanse să reușești. În schimb, șansele descresc dacă agenții tăi nu sunt deloc calificați și experimentați. Fiecare agent de securitate neexperimentat pune în pericol siguranța angajaților tăi și a afacerii tale. Pericolele vin atunci când ne așteptăm mai puțin și nu țin cont de nimic. De aceea, încheierea unui contract cu o firmă de securitate este o soluție viabilă. Pentru noi, cei de la DO SECURITY, tehnologia este aliatul nostru pentru siguranța ta. Un sistem integrat și serviciul de alertă SMS activat te țin permanent informat asupra oricăror evenimente de la firma ta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved