octombrie 25, 2017    |

Cum previi intrările prin efracție?

Cum previi intrările prin efracție?

Știai că, în urma unui furt, se recuperează doar 3% din prejudiciu? Sau că doar unul din 10 spărgători este prins, de cele mai multe ori, fără a se recupera bunurile furate?

Pentru că prevenirea intrărilor prin efracție este un aspect foarte important, iată ce poți face pentru ține spărgătorii la distanță de afacerea ta.

  1. Asigură-te că toate intrările din exterior și ieșirile de urgență au încuietori de siguranță. Dacă utilizezi lacăte, asigură-te că sunt din oțel și că sunt cât mai solide. De asemenea, elimină numerele de serie de pe încuietori. Acest lucru împiedică efectuarea cheilor neautorizate.
  2. Toate ușile exterioare și cele de securitate trebuie să fie etanșe și asigurate cu bare de protecție metalice.
  3. Ferestrele trebuie să fie echipate cu încuietori sigure și să fie din sticlă rezistentă. De asemenea, poți să ai în vedere montarea de grilaje metalice pe toate ferestrele, cu excepția cele de afișare.
  4. După ce ai închis magazinul, asigură-te că din exterior există o bună vizibilitatea spre interior; nu lăsa articolele scumpe la vedere în vitrinele de lângă ferestre.
  5. Iluminează interiorul și exteriorul clădirii pe timp de noapte. Este bine ca sursele de lumină să fie îndreptate către uși, ferestre sau alte puncte de intrare. Montează protecții pe luminile de exterior și pe sursele de alimentare pentru a preveni manipularea acestora.
  6. Lasă cutia casei de marcat goală și deschisă la plecare. Asigură-te că aceasta este vizibilă din exterior.
  7. Dacă ai un seif, asigură-te că acesta este și ignifug. Dacă depozitezi în el lucruri sau obiecte de valoare, schimbă combinația ori de câte ori un angajat care a avut acces la el, pleacă din firmă.
  8. Achiziționează un sistem de alarmă. Specialiștii DO SECURITY îți pot recomanda cea mai bună soluție pentru tine. Verifică sistemul în fiecare zi și armeză-l la plecare.
  9. Realizează un contract cu o firma de securitate care să se ocupe de mentenanță și să îți păstreze magazinul în siguranță.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved