octombrie 11, 2020    |

De ce furnizorul tău de securitate trebuie să-ți fie și partener de afaceri

De ce furnizorul tău de securitate trebuie să-ți fie și partener de afaceri

Organizațiile care pun pe un loc important siguranța și securitatea afacerii și angajaților, înțeleg nevoia ca o firmă de securitate să fie mai mult decât un simplu furnizor de soluții de securitate.

Realizarea unui parteneriat cu o companie de securitate este definitorie pentru întocmirea unui program de securitate viabil, care să răspundă cerințelor actuale ale firmei tale. Alege să vezi acest parteneriat ca pe o investiție pe termen lung, ca pe o soluție strategică prin care îți vei putea optimiza cheltuielile de securitate.

Orice parteneriat se bazează pe comunicare. Dialogul, pentru a fi cu adevărat strategic, trebuie să acopere toate modalitățile prin care firma de securitate poate adăuga valoare organizației tale și poate răspunde nevoilor tale actuale de securitate.

Dincolo de rezolvarea provocărilor, conversația conduce deseori la identificarea oportunităților, pe măsură ce se dezvoltă idei noi. Încheierea unui parteneriat este o activitate dinamică, care presupune un dialog permanent, dedicare, empatie și înțelegere reciprocă. Cu alte cuvinte, o viziune comună asupra scopului care este securitatea.

Planificarea bugetară poate fi un adevărat test pentru un parteneriat. Și din acest punct de vedere, beneficiile trebuie să fie de ambele părți. Nu avantajează pe nimeni un cost redus al serviciilor de securitate, dacă planul nu acoperă toate vulnerabilitățile firmei tale, identificate prin analiza de risc sau în măsurile incluse în planul de pază. Așadar, asigură-te, că la finalul zilei, parteneriatul îmbogățeste fiecare partner și că scopurile voastre sunt complementare.

În loc de concluzii:

  • Asigură-te că ai ales un partener viabil, în care poți avea încredere, pe care te poți baza oricând
  • Definește foarte clar atât întern, cât și cu partenerul tău de securitate, ce implică un parteneriat Win-Win în cazul tău
  • Identifică care este viziunea comună și care sunt măsurile specifice de luat
  • După ce parteneriatul a fost agreat, menține o comunicare fluidă și realizează evaluări constante.

În DO SECURITY vei găsi mereu un partener de nădejde, gata să realizeze concepte unice de securitate, pentru siguranța ta și a afacerii tale. Pentru informații complete, consultanță specializată și oferte personalizate în materie de soluții de securitate, contactează-ne la numărul de telefon 0268411758 sau pe e-mail la adresa secretariat@dosecurity.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved