decembrie 17, 2019    |

Securitatea – un element care consolidează imaginea firmei tale

Securitatea – un element care consolidează imaginea firmei tale

Gândește-te cum te simți când nu există niciun sistem de securitate în clădirea de birouri în care lucrezi? Imaginează-ți cât de periculos este să fii expus unor riscuri pe care, de cele mai multe ori, angajatorii nu le iau în calcul.

Orice organizație sau firmă tinde să fie percepută în mod public ca fiind de încredere, solidă, sigură. O clădire cu elemente vandalizate sau cu puncte de acces deteriorate, cu siguranță, nu va prezenta în ochii publicului, imaginea pe care tu vrei să o promovezi despre companie.

Ceea ce este valabil în cazul oamenilor, se aplică și în cazul firmelor: prima impresie contează foarte mult și este greu să o mai schimbi ulterior.

Una dintre primele și cele mai simple măsuri la îndemâna unei firme este contractarea unor servicii de securitate cu agentii de protecție și pază. Prezența lor îți oferă protecție în timpul orelor de program și pe durata nopții, când ești cel mai vulnerabil.

Agenții de securitate DO SECURITY sunt bine instruiți să aplice și să respecte toate normele actuale de securitate privată. Ei au o atitudine profesională, dar prietenoasă. Ca prim punct de contact, ei întâmpină și salută vizitatorii și pot oferi informații utile.

Toți agenții de pază DO SECURITY sunt calificați și au toate acreditările necesare. Ei sunt o soluție mult mai viabilă comparativ cu angajarea propriilor agenți de pază, iar motivele le-am explicat în detaliu aici.

Optează pentru soluțiile de securitate statice, mobile sau combinate oferite de DO SECURITY, iar sediul tău este protejat începând cu ușa de la intrare și terminând cu reputația locală.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved