septembrie 21, 2020    |

Sfaturi utile pentru împiedicarea furturilor din depozitele comerciale

Sfaturi utile pentru împiedicarea furturilor din depozitele comerciale

Dezvoltarea comerțului online în România, propulsată de contextul pandemic actual, are ca efect apariția unui număr mare de depozite comerciale. Aceste depozite reprezintă o țintă preferată a hoților, mai ales pentru că multe conțin bunuri în valoare de milioane de euro, se află la periferii (din considerente economice) și nici nu au contract cu vreo firmă de securitate.

Furtul din depozite este o problemă care se poate rezolva prin contactarea unei agenții de securitate. Din păcate, în realitate, firmele recurg la o astfel de măsură doar în momentul în care se confruntă cu un furt. Într-o astfel de situație neplăcută, când calculezi pagubele, ai regretul că nu ai făcut tot posibilul să previi acest eveniment. În plus, instalarea unui sistem de securitate are ca efect secundar stoparea furtului realizat de proprii angajați, lucru mai greu sau imposibil  de depistat anterior.

Dacă ai un astfel de depozit și te gândești la securitatea acestuia, îți prezentăm care sunt opțiunile în materie de soluții de securitate.

Instalează camere de securitate

La DO SECURITY ne bazăm pe progresele tehnologiei pentru ca afacerea ta să fie în siguranță. Am detaliat aici paleta de camere de supraveghere existente. Îți oferim informații complete, consultanță specializată și oferte personalizate, astfel încât să faci o alegere potrivită. Montăm noi la depozitul tău sistemul de monitorizare video și ne asigurăm ca distribuția camerelor să acopere toată suprafața.

Fă inspecții programate și neprogramate

Furtul din depozitele comerciale este facilitat de lipsa sistemelor de securitate

Este cunoscut faptul că un hoț, înainte să acționeze, își monitorizează timp de câteva zile ținta pentru a fi sigur de reușită.

Dacă în timpul acesta, el observă că locația este verificată din timp în timp, la intervale neregulate, de către o echipă de intervenție, sunt șanse mari să fie descurajat și să caute alte potențiale ținte.

Alege patrule mobile pentru monitorizarea întregului spațiu

Prin serviciul de pază la obiectiv, DO SECURITY îți pune la dispoziție, o echipă de agenți de securitate care patrulează constant în perimetrul deținut de depozitul tău. Prezența unei echipe de agenți de securitate descurajează foarte mult punerea în practică a acțiunilor ilegale.

Pe de altă parte, poți completa paza obiectivului tău cu soluția noastră de control acces: agenții de pază monitorizează în permanență cine intră și iese din clădire/ perimetru. Acest serviciu are ca efect secundar dispariția furtului intern.

Folosește elemente de identificare pentru angajați

Hoții se documentează și știu cum este organizat depozitul tău. De exemplu, dacă ai mulți angajați, care intră și ies din depozit după bunul lor plac și nu au elemente specifice de identificare, hoții vor folosi acest detaliu în avantajul lor. Ei pot să se amestece printre angajații tăi și să intre nestingheriți în depozit.

Dacă angajații poartă uniforme personalizate și au acces în depozit doar pe bază de cartelă magnetică, acest lucru nu va mai fi posibil.

Montează un sistemde alarmă

Montajul unei alarme reprezintă o soluție excelentă pentru descurajarea furtului. Alarmele au rolul de a speria potențialii răufăcatori, înainte ca aceștia să reușească să producă orice pagubă.  Pentru informații complete, consultanță specializată și oferte personalizate în materie de soluții de securitate, contactează-ne la numărul de telefon 0268411758 sau pe e-mail la adresa secretariat@dosecurity.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved