septembrie 14, 2020    |

Sisteme de securitate recomandate pentru afacerea ta

Sisteme de securitate recomandate pentru afacerea ta

Când vine vorba de siguranța afacerii tale, specialiștii din domeniu recomandă instalarea sistemelor electronice pentru prevenirea și detecția efracției, pentru alarmare și pentru analiza ulterioară unui eveniment. Îți prezentăm, mai jos, sistemele cel mai frecvent întâlnite, acestea fiind cele care oferă soluții optime în cazul problemelor legate de securitate.

Sisteme antiefracție

Oferă o acoperire completă a procesului de securitate: detectează tentativele de pătrundere neautorizată, avertizează, alarmează și transmit alerta către un centru de monitorizare pentru a se lua măsurile necesare.

Sisteme de supraveghere și înregistrare video

Denumite și sistemele CCTV (Closed – Circuit Television), acestea sunt dotate cu funcții de transfer a informațiilor, atât sub formă de date, cât și în format video.

Sisteme de detecție și semnalizare în caz de incendiu 

Au rolul de a detecta și de a semnaliza aparița unui incendiu în spațiul protejat și de a alarma pompierii și persoanele aflate în zonă, care pot ajuta la stingerea incendiului.

Sisteme de control acces și pontaj electronic

Potrivite spațiilor de afaceri, aceste sisteme au funcția de a asigra accesul personalului și de a filtra accesul altor persoane în baza unui protocol prestabilit. Totodată, ajută la optimizarea costurilor firmei și la eficientizarea activității personalului.

Sistemele de ticketing

Ajută la gestionarea eficientă a fluxului mare de persoane și se recomandă a fi instalate în spațiile care pot găzdui un număr mare de oameni, de exemplu, în cazul evenimentelor sportive, culturale sau muzicale etc.

Sistemele de parking

Sunt foarte utile pentru controlul automat al accesului autovehiculelor și au ca efect reducerea personalului necesar pentru exploatarea parcării. Efectul este sporirea securității și gestionarea ușoară a accesului la parcare.

Sistemele de automatizare porți

Se folosesc la porțile de acces auto. Constau în brațe acționate de motoare care trag toată poartă într-o parte sau deschid poarta în două.

Este important este ca motoarele să fie dimensionate corect pentru greutatea porții/ porților respective, astfel încât acestea să nu fie forțate încontinuu. În situațiile în care sunt 2 brațe, sunt necesare 2 seturi de fotocelule, pentru a te asigura că porțile nu vin peste mașină, indiferent pe ce parte ești.

În loc de concluzii

Instalând un sistem de detecție a efracției, la care se mai adaugă și un sistem de supraveghere video, șansele ca afacerea ta să fie ținta unei efracții sunt reduse considerabil. De asemenea, având instalate aceste sisteme, poți beneficia și de discounturi la încheierea unei asigurări pentru obiectivul respectiv. Dacă mai adaugi și un sistem de detecție a incendiului, atunci poți fi sigur că atât obiectivul, cât și bunurile pe care le deții sunt în siguranță: la izbucnirea unui incendiu, intervenția pompierilor este mult mai rapidă.  

Costurile pentru instalarea unor astfel de sisteme depind de complexitatea sistemului (număr de detectori, tastaturi, contacte magnetice etc.), de tipul sistemului (cablat, radio sau hibrid), de spațiul care se dorește a fi supravegheat și de amplasarea componentelor.

DO SECURITY îți stă la dispoziție atât pentru instalarea, cât și pentru mentenanța sistemelor de securitate, cu echipamente la cele mai înalte stardarde internaționale. Totodată, în urma instalării unor astfel de sisteme, îți oferim serviciul de monitorizare și intervenție rapidă, prin conectarea sistemelor la dispeceratul DO SECURITY, pentru o și mai mare siguranță a obiectivului și bunurilor tale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved