martie 15, 2021    |

De ce compania ta are nevoie de un serviciu privat de pompieri pentru situații de urgență SPSU

De ce compania ta are nevoie de un serviciu privat de pompieri pentru situații de urgență SPSU

Contractarea unui serviciu privat de pompieri are ca scop prevenția, luarea acelor măsuri care să preîntâmpine apariția incendiilor, cu alte cuvinte, eliminarea riscurilor și a consecințelor. Dar, în același timp, acest serviciu privat asigură, în cazul unui incendiu, și intervenția rapidă prin mașinile proprii de pompieri SPSU.

Cea mai simplă definiție a serviciului pentru situații de urgență, în general, presupune asistența și intervenția imediată a Poliției, Pompierilor sau a Salvării pentru a salva viața, proprietatea sau mediul. Orice urgență are acest caracter de intervenție imediată, imperativă, imperios necesară, presantă.

Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul, iar orice situație poate deveni instantaneu urgentă. De aceea, accentul cade pe rapiditatea intervenției. Companiile private trebuie să știe că trebuie să îndeplinească anumite condiții specificate legislația în domeniu și trebuie să fie pregătite pentru situații de urgență fie intern, prin departamente specifice proprii, sau pot colabora cu DO FIRE,  serviciul privat pentru situații de urgență, dezvoltat de grupul DO SECURITY, liderul pentru servicii private de securitate, cu o experiență de peste 20 de ani.

Beneficiile pentru companii sunt multiple.

Prin DO FIRE, serviciul pentru situații de urgență SPSU, în funcție de nevoile clienților și reglementările legale, asigurăm:

1. Identificarea, evaluarea și analiza completă a pericolelor potențiale și a consecințelor acestora, la întocmirea documentelor necesare în conformitate cu normele și prevederile legale în vigoare. Prin DO FIRE îți oferim o evaluare inițială corectă a gradului de încadrare de risc de incendiu și vom identifica împreună nevoile pe care le aveți.

2. Consultanță prin parteneri pentru întocmirea sau actualizarea documentelor prevăzute în normativele legale în vigoare pentru funcționarea SPSU.

3. Intervenția prin personal calificat. Prin serviciul privat de pompieri, DO FIRE, îți punem la dispoziție personal calificat pentru a asigura protecția clădirilor, a evenimentelor și, implicit, a oamenilor prin servicii autorizate de tip P1, P2 și P3.

4. Intervenția cu mijloace, accesorii și echipamente de protecție de calitate omologate ISU. În caz de incendiu, intervenția pompierilor SSPU. DO FIRE cu echipamentele de stingere a incendiilor, cu propriile mașini de pompieri, este realizată 24h/24. Monitorizăm permanent prin propriul nostru dispecerat și suntem gata să îți oferim asistență în orice moment.

5. Consultanță cu privire la necesarul de materiale și mijloace PSI corespunzătoare companiei tale.

6. Verificarea permanentă a sistemelor de detecție, semnalizare, alarmare și stingere a incendiilor și anunțarea clientului despre neregulile constatate (stingătoare expirate sau defecte, lipsuri la hidranți etc).

7. Instruirea personalului clienților cu privire la prevenirea și stingerea incendiilor prin exerciții de evacuare și stingere a incendiilor. ­

8. Asigurarea mijloacelor tehnice și a accesoriilor necesare în cazul lucrului cu focul, în zonele unde se impune această activitate. ­

Așadar activitățile pentru prevenirea și stingerea incendiilor cad în sarcina ta, pentru compania pe care o reprezinți, conform legislației în vigoare. Prin partenerialul pentru serviciul privat de pompieri SPSU DO FIRE, organizat la standarde europene, beneficiezi de un pachet complet de servicii de specialitate pentru prevenirea și stingerea incendiilor. Prevenția, viteza de reacție și dotările de ultimă oră sunt pilonii de bază ai ai activității noastre.

Citește și: Alina Paul, CEO DO SECURITY, lansează serviciul DO FIRE.

Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved