septembrie 1, 2021    |

Testarea noilor tehnologii în materie de securitate – de ce este importantă și cum se face

Testarea noilor tehnologii în materie de securitate – de ce este importantă și cum se face

Mai mult ca oricând, trăim într-o lume în care tehnologia este integrată în toate aspectele vieții noastre. Deși sună paradoxal, nu este: cu cât sunt mai sofisticate sistemele de securitate de pe piață, cu atât mai prietenoasă este interfața lor cu cel care le folosește.

Între utilizator și sistemul de securitate al unui obiectiv (locuință sau afacere) ar trebui să fie întotdeauna compania de securitate, iar rolul primordial al acesteia este să se asigure că soluția de securitate este viabilă, potrivită cerințelor, funcționează în parametri normali, veghează la siguranța familiei, locuinței sau afacerii tale și intervine când situația o impune.

Orice sistem performant de securitate poate să funcționeze perfect pe hârtie, nu și în practică. Aici intervin specialiștii noștri din Departamentul de Proiecte Speciale care au misiunea de a testa sistemele înainte de lansarea către clienți și instalare, în laborator, cât și la locații.

Centrul de testări DO SECURITY

Imaginați-vă acest centru ca un laborator în care se fac tot felul de teste sau experimente pentru a vedea reacții sau pentru a afla cum funcționează anumite produse. De exemplu, se testează cu ce sunt compatibile anumite componente de la producători diferiți sau cum funcționează o centrală de la un producător nou pe piață ori cum funcționează anumiți senzori și anumite tipuri de camere de supraveghere.

Ce se testează mai exact?

  • Se testează noile soluții, noile tehnologii la nivel de laborator;
  • Se testează și se verifică modul de integrare a tehnologiilor vechi, clasice, cu cele nou apărute;
  • Se testează actualizările la nivel de software, în cazul sistemelor mari.

Cu alte cuvinte, tehnicienii DO SECURITY testează cum funcționează sistemele în mod aplicat, nu pur teoretic. Departamentul de Proiecte Speciale garantează astfel soluțiile tehnice propuse clienților săi și are atât libertatea, cât și abilitățile necesare, de a dezvolta soluții personalizate în funcție de cerințele și necesitățile beneficiarului sau ale diverselor obiective.

DO SECURITY testeaza compatibilitatea sitemelor de securitate

Fiecare situație este unică, dar există un cumul de factori care fac ca un sistem să nu funcționeze optim dacă nu se respectă de utilizatori toți parametrii necesari. Printre factorii care fac ca un sistem de securitate să nu funcționeze corect amintim:

  • Existența unei tensiuni de alimentare, care duce la instabilitate;
  • În zonă este praf sau mizerie în exces;
  • Un element al sistemului de securitate a fost deteriorat sau a suferit loviri accidentale, ceea ce il face nefuncțional.

Testarea echipamentelor tehnice și a componentelor sistemelor de securitate (centrală, senzori, camere video) ne oferă avantajul de a avea expertiza necesară pentru a propune soluții tehnice unice care să funcționeze timp îndelungat.

Pe lângă soluția de securitate, la fel de importantă pentru beneficiar este pregătirea celui care face instalarea. Toți tehnicienii DO SECURITY sunt bine instruiți, informați la zi cu cele mai recente soluții tehnice și sunt avizați în funcție de responsabilitățile pe care le au în echipa tehnică.

Ne mândrim cu faptul că lui Alexandru Zamfir, Directorul Tehnic al DO SECURITY, i-a fost decernat Trofeul OSPA – Instalatori/Integratori Sisteme de Securitate în cadrul Galei OSPA 2020.

Știm deja că avem probabil cea mai bună echipă tehnică din țară iar acest lucru este susținut de feed-backul pozitiv oferit de partenerii noștri.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved