octombrie 25, 2021    |

Alina Paul, CEO DO Security:” Internaționalizarea afacerii – oportunitatea pentru a prospera într-o lume din ce în ce mai competitivă”

Alina Paul, CEO DO Security:” Internaționalizarea afacerii – oportunitatea pentru a prospera într-o lume din ce în ce mai competitivă”

“Internaționalizarea este o oportunitate pentru companii de a prospera într-o lume din ce in ce mai competitivă, fapt ce ar putea contribui la susținerea ocupării forței de muncă. Piața europeană integrată care este în plină expansiune, liberalizarea piețelor lumii, evoluția modalităților de comunicare și informare, evoluția căilor de transport și a tehnologiei sunt unii din factorii care au deschis noi orizonturi și au creat cadrul benefic pentru noi oportunități de afaceri oriunde în lume. Oportunitătâțile create cât și presiunea de a internaționaliza sunt două feţe ale aceleiași monede”, a declarat Alina Paul, CEO DO Security. Prezentă la evenimentul organizat în Dubai UAE, de International Union of Bilateral Chambers of Commerce and Industry (IUBCCI)  si IUBCCI UAE, intitulat “High End Congress of Economic Diplomacy”, directorul general al DO Security și-a exprimat intenția de dezvoltare a afacerii și pe piețele internaționale.

DO SECURITY la evenimentul organizat în Dubai UAE, de International Union of Bilateral Chambers of Commerce and Industry (IUBCCI) si IUBCCI UAE, intitulat “High End Congress of Economic Diplomacy”

Alina Paul a declarat: “Companiile văd o șansă de a se dezvolta mai rapid dacă se extind în afara granițelor țării. Evident că există riscuri de asumat în privința părăsirii zonei de comfort și orientării spre un nou mediu de afaceri în străinătate. Pregătirea temeinică bazată pe analiza amănunțită a piețelor și a mediilor de afaceri nefamiliare sunt factorii cheie pentru success”.

Potrivit unui studiu privind Internaționalizarea IMM-urilor susținut de Comisia Europeană, un număr considerabil de IMM-uri europene sunt angajate în activități internaționale, dar numai un mic procent este implicat în internaționalizarea dincolo de piața internă.

“Viitorul serviciilor de securitate constă în inovația  tehnologică care va genera un <boom economic> în viitor. Într-o lume în care securitatea este constant amenințată, noi căutam soluții integrate pentru a crea un viitor sigur atât la nivel individual, personal cât și pentru afaceri. De la firme mici la corporații multinaționale, impactul economic lăsat de pandemia de coronavirus face ca revenirea la normal să fie foarte dificilă. Soluțiile noastre inteligente de securitate ajută menținerea afacerilor în siguranță. Ne dorim să depășim etapa de companie locală și națională și să mizăm pe internaționalizare într-o lume din ce în ce mai competitivă”, a concluzionat Alina Paul.

Evenimentul din Dubai a reunit invitați din toată lumea, înalți reprezentanți ai autorităților UAE, ambasadori, președinți de camere de comerț bilaterale și importanți oameni de afaceri din România. Delegația României a fost condusă de Președintele IUBCCI, profesor universitar, doctor, domnul Nasty Vlădoiu.

Sursă articol și imagine cover: Financialintelligence.ro

Comunicat preluat de: Clubecnomic.ro, Money.ro, TheDiplomat.ro, Economistul.ro, Bursa.ro,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved