martie 24, 2022    |

Un nou premiu pentru Alina Paul, CEO DO SECURITY, în cadrul Galei „Femei care schimbă România”

Un nou premiu pentru Alina Paul, CEO DO SECURITY, în cadrul Galei „Femei care schimbă România”

Premiile acordate de către revista Piața Financiară în cadrul acestei Gale sunt un omagiu adus femeii şi totodată un argument suplimentar în sprijinul diversităţii de gen de care orice companie are nevoie în top management.

Mihai Săndoiu, directorul revistei Piața Financiară a deschis această nouă ediție a galei.

„Îmi face o deosebită plăcere să pot deschide astăzi, 23 martie 2022, o nouă ediție a Galei „Femei Care Schimbă România”, organizată de FIN TEAM ADVERTISING şi revista Piaţa Financiară și vă pot spune că sunt onorat să mă aflu în prezența dumneavoastră, a unor personalități feminine aflate în primele rânduri la conducerea unor importante firme, companii și instituții din România.

Ne bucură faptul că putem să promovăm și să onorăm femeile care prin tot ceea ce fac, acasă, la serviciu, în comunitate, pun umărul la schimbarea în bine a României și contribuie din plin la resetarea ei după această perioadă de criză sanitară.”

Ca de obicei, au fost invitați în deschiderea Galei „Femei care schimbă România”, personalități de excepție, o surpriză și o prezență extrem de plăcută pentru toți cei prezenți la Ramada North Hotel.

Au vorbit în fața celor prezenți la Gală:  Lara Tassan Zanin, șefa Biroului din România a  Grupului BEI, brațul financiar al UE, care a sprijinit creșterea economică durabilă a României în ultimii 30 de ani. Carmencita Constantin, Country Service Leader, GE Power & Preşedintele FR Gimnastică, Violeta Ciurel, Profesor Asociat ASEBUSS, Managing Consultant, Ovidiu Dîmbean – Creța, Rector ASEBUSS.

Sursă articol: PiataFinanciara.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved