aprilie 19, 2022    |

Alina Paul, CEO DO SECURITY, Premiu de Excelență în cadrul Galei Top 100 Manageri organizată de CAPITAL

Alina Paul, CEO DO SECURITY, Premiu de Excelență în cadrul Galei Top 100 Manageri organizată de CAPITAL

„Pe 19 aprile am avut o deosebită onoare să fiu premiată la Gala Top 100 Manageri, la categoria Vânzări, în cadrul galei organizate de Revista Capital.

Alina PAUL, CEO DO SECURITY

Felicit organizatorii care ne surprind în fiecare an prin excelență și profesionalism. Premiul primit este meritul întregii echipe DO SECURITY. Colegii mei au contribuit la sporirea cifrei de afaceri a companiei într-un an pandemic care ne-a marcat pe toți. Am constat că tocmai în astfel de perioade dificile atât companiile, cât și persoanele fizice, optează pentru sisteme de securitate diversificate care să le asigure confortul de care au nevoie într-un context general nefavorabil. Este important să le oferim cele mai bune soluții adaptate nevoilor și bugetelor lor. Astfel oferim confort, dedicare și operativitate pentru siguranța fiecăruia dintre dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru acest premiu. Mulțumesc, Anca Banu, pentru că ai acceptat provocarea de a mă reprezenta. Mulțumesc și mă înclin în fața întregii echipe DO SECURITY și vă asigur că vom continua să fim furnizorul dumneavoastră de servicii de securitate care sa vă ofere protecție și siguranță maxime.”
– Alina PAUL, CEO DO SECURITY

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved