septembrie 9, 2021    |

De ce este necesar ca un sistem de securitate să fie instalat de către un profesionist

De ce este necesar ca un sistem de securitate să fie instalat de către un profesionist

Obținerea licenței de funcționare pentru a desfășura activități de instalare, modificare sau întreținere a sistemelor de securitate, presupune îndeplinirea mai multor condiții legale pentru o companie de profil. Securitatea reprezintă o mare responsabilitate, poate comparabilă în acest sens cu raportul dintre un părinte și copilul său, iar în momentul în care îți lași afacerea sau locuința în grija unei companii de securitate, ai nevoie de certitudinea că alegerea este cea mai bună din toate punctele de vedere.

La ce să fii atent când îți documentezi alegerea:

  • Da, este esențial să beneficiezi de echipamente tehnologice de calitate bună la la un raport cât mai bun calitate versus preț, preț care să includă și instalarea echipamentelor încât să te bucuri de o soluție la cheie;
  • La fel de importantă este și soluția de securitate propusă, deoarece aceasta se fundamentează pe caracteristicile specifice ale obiectivului tău și pe analiza riscurilor;
  • Mentenanța, monitorizarea și intervenția promptă sunt și ele la fel de importante. Ele formează un cerc complet, deoarece fiecare are un rol cheie pentru asigurarea protecției obiectivului și pentru intervenție dacă situația o impune;
  • Experiența pe piață a companiei, avizele și certificarile sale, care girează pentru încrederea acordată din partea clientului.

Expertiza echipei tehnice

Însă niciunul dintre atributele de mai sus nu poate fi realizat fără expertiza personalului uman din echipele tehnice. Evident, oamenii sunt cheia. Oricât de bune și de performante ar fi echipamentele tehnologice, nu valorează nimic dacă sunt instalate greșit sau dacă soluția propusă nu este cea corectă sau potrivită obiectivului.

De aceea, este important să spunem că echipa tehnică de specialiști DO SECURITY este integral avizată: atât tehnicienii, cât și proiectanții de sisteme. Suntem capabili să propunem concepte de securitate unice, pentru fiecare tipologie de obiectiv pentru că avem resurse avizate în acest sens. Toți tehnicienii au studii tehnice relevante și sunt înregistrați în evidențele Poliției ca instalatori de sisteme de securitate – ingineri, proiectanți, director tehnic. Certificarea tuturor membrilor echipei tehnice se traduce prin valabilitatea instalării: servicii impecabile de montaj, garanția și mentenanța oferite.

Ar mai fi de adăugat că un specialist în securitate se formează în timp și poate ajunge expert într-o perioadă de 5 ani (după un an de zile, atinge un nivel basic, iar după 3-4 ani, un nivel mediu). De ce? Pentru că tehnologia avansează rapid și constant, pentru că apar noi produse pe piață care trebuie testate și „învățate” pentru a fi apoi aplicate în configurările de sisteme.

În loc de concluzii

Sinergia și complementaritatea serviciilor noastre ne permit să proiectăm și să punem în practică  oferte personalizate pentru obiective cât se poate de diverse. Alegerea unui sistem de securitate nu este una simplistă. Ea nu se reduce la un click pe o platformă online, ci la un pachet integrat de servicii pe care doar o companie specializată îl poate oferi.

Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved