septembrie 23, 2021    |

Gala Top 100 femei de succes. Premiul Special pentru excelenţă în securitatea cibernetică merge la Alina Paul, CEO DO SECURITY

Gala Top 100 femei de succes. Premiul Special pentru excelenţă în securitatea cibernetică merge la Alina Paul, CEO DO SECURITY

Pentru excelenţă în securitatea cibernetică. Cu o experiență acumulată în domeniul bancar, Alina Paul este în prezent CEO-ul unei companii ce oferă servicii de securitate cibernetică. Pentru ea determinarea este unul dintre atuurile necesare unui mediu care este dominat de masculinitate. După 4 ani în funcția de CEO, Alina a perseverat, făcând din Do Security imaginea etalon pentru protecția companiilor, dar și a persoanelor fizice din estul Transilvaniei. În era în care libertatea din mediul online tinde spre absolut, pentru Alina Paul securitatea cibernetica reprezintă o prioritate. De aceea, comasarea unor servicii precum ”control acces, alarme, sisteme video, prevenirea incendiilor sau gestionarea situațiilor de urgență” pe o singură platformă oferă un plus de siguranță, accesibilitate și eficiență.

„Nu multi, la inceput, au crezut ca o femeie poate performa intr-un astfel de domeniu. Alaturi de o echipa minunata, am construit aceasta companie, cu care ma mandresc. E munca a 500 de colegi. Ne ocupam de bunurile si securitatea clientilor nostri. Suntem parteneri in mai multe proiecte sociale si educationale.”, a spus Alina.

Cu o experiență acumulată în domeniul bancar, Alina Paul este în prezent CEO-ul unei companii ce oferă servicii de securitate cibernetică. Pentru ea determinarea este unul dintre atuurile necesare unui mediu care este dominat de masculinitate. După 4 ani în funcția de CEO, Alina a perseverat, făcând din DO SECURITY imaginea etalon pentru protecția companiilor, dar și a persoanelor fizice din estul Transilvaniei.

O nouă provocare în rândul diferitelor companii este reprezentată de revenirea lucrătorilor la birou. Acestea caută noi soluții pentru reluarea activității într-un mod cât mai sigur posibil. Un rol foarte important aici îl joacă tehnologia 5G. Prin intermediul sistemelor BMS (Building Management Systems) se facilitează modul în care este făcută supravegherea datelor, iar prevenirea evenimentelor nedorite este optimizată.

„Acest lucru se traduce printr-o reducere considerabilă a timpului și a efortului și, cel mai important, a costurilor. Economii de forță de muncă, timp de instalare, costuri de întreținere separate, licențe software separate etc., toate le adăugăm pentru a crea un pachet atractiv pentru clienții noștri”, ne explică Alina Paul.

CEO-ul DO SECURITY mizează pe viitorul securității digitalizate, susținând că „tendința de trecere la cloud pentru companiile de toate dimensiunile s-a accelerat în industria de securitate în 2020”. În era în care libertatea din mediul online tinde spre absolut, pentru Alina Paul securitatea cibernetica reprezintă o prioritate. De aceea, comasarea unor servicii precum ”control acces, alarme, sisteme video, prevenirea incendiilor sau gestionarea situațiilor de urgență” pe o singură platformă oferă un plus de siguranță, accesibilitate și eficiență.

„Protejarea dispozitivelor și sistemelor de securitate împotriva atacurilor cibernetice și stabilirea confidențialității datelor sunt probleme mai importante ca niciodată”, completează Alina Paul pentru Revista Capital.

Sursă articol și imagine cover: Revista Capital

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved