februarie 9, 2018    |

Despre DO SECURITY în revista fwdBV

Despre DO SECURITY în revista fwdBV
De ce este esențial să protejăm firmele și locuințele?
Care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când alegem un sistem de protecție menit să ne aducă confort psihic atât în mediul organizațional, cât și în cel familial?

Răspunsul la aceste întrebări vine de la specialiștii DO SECURITY, care au acordat mai multe detalii revistei fwdBv.

Textul de mai jos a fost preluat din revista fwdBV – autor Teodora NICOLAE (redactor fwdBV).

Munca și casa. Sunt cele două mari concepte care ne ocupă viața și pe care trebuie să le protejăm în limita posibilităților. Sistemele de securitate pe care le alegem pentru a ne proteja munca sunt multiple și îmbracă mai multe forme.

Consultanții DO SECURITY ne spun care sunt factorii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem un sistem de securitate pentru a ne proteja firma.

La muncă, mai ales dacă lucrăm cu publicul, pot apărea oricând situații de conflict. Orice extern poate să fie imprevizibil și să-și manifeste nemulțumirea față de produsele și serviciile unei firme. Este adevărat, nu putem să prevenim astfel de situații, dar putem să reducem riscurile la care ne expunem. Este bine să avem un buton de panică la îndemână, iar după cinci minute, firma de pază va interveni în aplanarea conflictului“, a declarat Radu Paul, consultant DO SECURITY.

Ca să ne protejăm la serviciu, este important să investim într-un sistem de camere de supraveghere, care să acopere cel puțin zonele cu acces public sau comun. De exemplu, este bine să avem o cameră la intrarea în sediul firmei, pe holurile comune, pe acoperiș, la căile de acces în clădire, care să putem avea controlul asupra persoanelor care intră și ies.

 „La ușa de acces în firmă este bine să avem montată o cameră de luat vederi de calitate superioară, care să ne permită identifcarea ușoară a semnalmentelor persoanelor potențial suspecte. Atunci când ne uităm peste imagini este bine să putem observa cu rigurozitate și claritate fața persoanei, mersul, îmbrăcămintea, aspecte care ne ajută să o putem identifca mai ușor“, ne mai sfătuiește Radu Paul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved