septembrie 13, 2016    |

4 factori care îți fac locuința vulnerabilă

4 factori care îți fac locuința vulnerabilă

Potrivit experților noștri de la departamentul de echipamente de securitate, o casă este complet sigură, doar dacă are instalate dispozitive de blocare a intrărilor, alarme și alte echipamente de securitate. Cum se traduce gradul de vulnerabilitate al unei case? Care sunt factorii care pot încuraja infractorii să atenteze la siguranța locuinței tale?

Citește în continuare și află răspunsurile.

1. Vegetația crescută în exces

Vegetația luxuriantă din grădina casei ar putea fi un prim indiciu pentru un intrus că cineva nu locuiește acolo. Cu atât mai mult, copacii, tufișurile sau gardul viu pot constitui o acoperire bună pentru un hoț. Ai grijă de proprietatea ta și nu neglija zona verde.

2. Utilizarea butucilor simpli pentru încuietori

Nici hoții nu mai sunt ce au fost! Ai fi surprins câte cunoștințe avansate au în materie de încuietori, zăvoare, butuci. Montează o alarmă care are un senzor de mișcare și vei fi avertizat când un hoț e prin preajmă.

3. Nu există niciun sistem de securitate instalat

Lipsa oricărui de sistem de securitate –  sistem antiefracție sau sistem de supraveghere video (CCTV) – poate fi privită de câtre un hoț ca pe o invitație deschisă de a-ți face o vizită acasă. Păstrează distanță de acesta! Este mai important să previi, decât să tratezi! Aceste reguli sunt atât de valabile și în cazul locuinței tale, nu doar într-un context pandemic.

4. Tehnicile clasice de ascuns obiecte

Încă ascunzi cheia sub preșul de la intrare sau în ghiveciul de flori de lângă ușă? Păstrezi bunurile de valoare în dulapul dormitorului sau în barul din sufragerie? Fii realist și ai mai mare grijă de bunurile tale! După cum vezi, micile detalii fac diferența. Hoții au un simț dezvoltat de a vedea, cu prioritate, lucruri pe care noi le ignorăm, în căutarea unei modalități de a pătrunde într-o casă.

Pentru a avea certitudinea că ai ales sistemul de securitate potrivit, apelează la o echipă de profesioniști. Specialiștii noștri îți sunt alături pentru consultanță specializată și oferte personalizate în materie de soluții de securitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved