martie 15, 2019    |

5 utilizări mai puțin întâlnite ale camerelor de supraveghere

5 utilizări mai puțin întâlnite ale camerelor de supraveghere

Camerele de supraveghere reprezintă un sistem eficient pentru a urmări toate evenimentele care au loc într-o anumită zonă sau locație. Acestea nu clipesc și nu dorm, iar fluxul video este înregistrat continuu, deci poate fi accesat ulterior. Deși principalul scop al camerelor de luat vederi este securitatea și prevenirea infracționalității, imaginile redate de camere pot avea aplicabilitate și în alte scopuri.

Supraveghere

În cazul locuințelor personale, aria de aplicabilitate a camerelor este vastă. Când nu ești acasă, ai posibilitatea să supraveghezi animalul de companie sau copilul care a rămas cu bona acasă.

În cazul unei companii, camerele de supraveghere ajută la monitorizarea angajaților. În școli, ele sunt utile pentru a supraveghea elevii în timpul examenelor.

Colectarea amintirilor

Camera de supraveghere este mereu activă și poate surprinde nu doar momentele neplăcute, dar și acele momente speciale, memorabile: ar putea fi primul pas făcut de copilul tău; ar putea fi o petrecere memorabilă de barbeque cu prieteni dragi, într-o zi de vară.

Time lapse 

Poți folosi camerele pentru a surprinde natura din jurul casei tale sub toate formele ei: schimbarea anotimpurilor, creșterea florilor sau a legumelor din grădina ta. Natura este mereu suprinzătoare!

Analiza comportamentului

Un sistem de securitate cu camere de supraveghere instalat în centrele comerciale mari (magazine, mall-uri) poate avea avantaje nebănuite asupra analizei obiceiurilor de cumpărare și, implicit, asupra vânzărilor. Companiile pot extrage informații utile în dinamica vânzărilor: pot analiza reacțiile oamenilor și pot anticipa comportamentul cumpărătorilor față de anumite produse.

Contactează-ne pentru informații complete, consultanță specializată și oferte personalizate în materie de soluții de securitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved