iulie 15, 2016    |

Este casa ta sigură pentru copii?

Este casa ta sigură pentru copii?

Când ai copii, trebuie să acorzi mai multă atenție aspectelor legate de siguranța și securitatea acestora și a locuinței.

În afară de respectarea precauțiilor generale (păstrarea dispozitivelor electronice la distanță, ascunderea substanțelor inflamabile, acoperirea circuitelor de alimentare, eliminarea mobilierului din sticlă etc.), este important ca locuința să fie sigură. Piața abundă în soluții de securitate, iar pe lângă achiziția unui sistem, ia în considerare următoarele idei și sfaturi:

Monitorizarea permanentă a sistemului de alarmă

Cea mai bună soluție pentru a avea o locuință sigură rămâne conectarea sistemului tău de securitate la dispeceratul DO SECURITY. Astfel, în lipsa ta, atât familia, cât și bunurile din locuință sunt monitorizate permanent, fiind în siguranță 24/24.

În situația nefericită în care te confrunți cu o situație de criză generată de o alarmă de foc sau de o intrare prin efracție, alarma va produce un sunet puternic, iar dacă nu ești acasă, va alerta vecinii care ar putea să-ți sară în ajutor. Ești notificat personal într-o astfel de situație și vei putea acționa imediat.

Ia-ți un câine

Se știe despre câine că este cel mai bun prieten al omului, cel mai fidel, că te păzește și îți păzește proprietatea atunci când nu ești acasă.

Prin natura lor, câinii au intuiția de a detecta pericolele, iar, de cele mai multe ori, ei pot preveni să se întâmple ceva rău pentru că sperie intrușii. Deși câinii sunt parteneri excelenți atât pentru protecție, cât și pentru companie, ei nu pot înlocui sistemele profesionale de securitate instalate în casă.

Fii cu „ochii” pe copil

În această situație, „ochii” sunt camerele de supreveghere pe care le instalezi atât în interiorul, cât și în exteriorul casei. Primul beneficiu al camerelor instalate pe proprietatea ta constă în faptul că acestea vor descuraja intrușii. Al doilea beneficiu se referă la faptul că îți poți supraveghea video copilul. Deoarece imaginile sunt transmise în timp real, ai posibilitatea să monitorizezi de pe telefon, în orice moment, activitățile lui zilnice.

Ține ușa încuiată chiar și atunci când ești acasă!

Asigură-te că ai uși solide și încuietori la ferestre, camere de supraveghere și înregistrare video pentru ca întreaga ta familie să fie în siguranță! 

Liniștea și siguranță ta sunt o prioritate pentru noi. Pentru informații complete, consultanță specializată și oferte personalizate în materie de soluții de securitate contactează-ne numărul de telefon 0268411758 sau pe e-mail la adresa secretariat@dosecurity.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved