mai 13, 2019    |

Gadgeturi și alte soluții pentru siguranța copiilor și liniștea părinților

Gadgeturi și alte soluții pentru siguranța copiilor și liniștea părinților

Ca părinte, întotdeauna îți vei face griji pentru siguranța copiilor tăi, oricât de mari ar fi aceștia. Totodată, ne dorim să îi învățăm să devină independenți, să nu le  îngrădim libertatea, pentru ca ei să se dezvolte, să devină oameni capabili să se descurce în viață.

În sprijinul tău vine acum tehnologia!

Sunt atât de multe soluții pe piață prin care poți fi conectat cu copilul tău, încât sigur vei găsi una care să vă fie pe plac amândurora: de la smartwatch-uri în toate culorile și cu funcții de monitorizare și/ sau ascultare, la butoane de panică mobile, la sistemele de securitate pe care le poți instala acasă, care îl ajută să se simtă mereu în siguranță.

Smartwatch-ul

Avantajele smartwatch-ului:

  • Are un dispozitiv GPS care îți oferă posibilitatea de a verifica locația copilului tău în orice moment
  • Îți poți apela copilul direct prin smartwatch
  • Permite stocarea a maxim 10 numere de telefon
  • Poate fi purtat atât de copii, cât și de alți membri ai familiei, mai în vârstă, care au nevoie de supraveghere
  • Are un aspect atractiv, colorat
  • Copilul poate descărca aplicații și se poate juca

Dezavantaje: trebuie să îți amintești să îl pui la încărcat în fiecare zi, iar uneori semnalul GPS nu este foarte precis, mai ales atunci când copilul este într-o clădire unde semnalul pătrunde mai greu.

Dispozitivul Mobil de Alarmare

Un upgrade de la smartwatch-ul tradițional este dispozitivul mobil de alarmare. Nu are un design care să atragă hoții, ba chiar trece neobservat, putând fi purtat pe sub haine, iar funcționalitățile sunt mult mai complexe. Pe lângă poziționarea GPS și funcția de apel vocal, dispozitivul are senzori de mișcare încorporați, iar tu vei fi notificat despre starea copilului în oricare din următoarele situații.

  • când dispozitivul depistează o poziție orizontală pentru o perioadă mai lungă de timp – atunci vei primi un semnal de alarmă
  • când copilul sau un alt membru al familiei părăsește o anumită zonă perimetrală stabilită – vei primi, de asemenea, un semnal de alarmă

Pe lângă toate acestea, acest dispozitiv poate fi monitorizat în permanență de către dispeceratul DO SECURITY, care, în caz de urgență, va trimite un echipaj de intervenție.

Sistemele de Securitate

Sunt recomandate pentru siguranța întregii familii și a bunurilor tale! Cele mai potrivite sisteme pentru locuințe sunt: cele antiefracție, cele de supraveghere și înregistrare video și sistemele de detecție și semnalizare la incendiu. Poți afla mai multe despre acestea chiar aici.

Dacă ai deja un sistem instalat, te sfătuim să optezi și pentru un abonament de monitorizare și intervenție pentru a fi în siguranță, în permanență. Pentru serviciul de instalare a unui sistem de securitate, monitorizare și intervenție rapidă, contactează-ne aici sau direct, prin telefon, la 0268411758 sau trimite-ne un e_mail la secretariat@dosecurity.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: 0268 411 758
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2021 by DO SECURITY.
All rights reserved