mai 19, 2021    |

Instalarea unui sistem antiefracție Ajax în cazul unei locuințe particulare. Studiu de caz

Instalarea unui sistem antiefracție Ajax în cazul unei locuințe particulare. Studiu de caz

Locuința în cauză este o locuință particulară aflată în stadiul de construcție. Este situată într-o zonă rezidențială, unde nu există încă toate facilitățile. Deși nefinalizată, locuința are finisajele interioar deja făcute, iar proprietarul nu dorește să intervină prin modificări.

Dorința proprietarului este de a avea asigurată protecția locuinței sale atunci când nu este prezent acasă, atât până la momentul mutării sale în noua casă, cât și după mutare, în weekend sau atunci când este plecat în concediu.

În astfel de cazuri, cea mai bună soluție este să te bazezi pe tehnologie. Nici gratiile de la ferestre, nici câinii de pază nu pot concura cu un sistem antiefracție performant. Fiind vorba de o locație unde nu se doreau intervenții ulterioare de cablare sau găurire, soluția unui sistem de securitate wireless se impunea de la sine.

Specialiștii DO SECURITY au venit și cu soluția potrivită – performantul sistem de securitate wireless Ajax – o soluție recentă, modernă, ingenioasă, premiată în Europa pentru fiabilitatea sa și certificată, având o evaluare de Grad 2. Mai mult, sistemul va putea fi controlat cu ajutorul unei aplicații care beneficiază de o interfață prietenoasă. Dar, să vedem mai concret, cum soluția wireless Ajax acoperă cu succes cerințele proprietarului.

Este wireless, deci instalarea este facilă, nu implică bătăi de cap sau un timp îndelungat. Mai mult, în cazul schimbării locuinței, sistemul poate fi „mutat” de proprietar cu ușurință, în noua casă.

Fără cabluri sau găuri – adică zero daune. Este atât de important să nu fim nevoiți să realizăm modificări ale finisajelor interioare, iar casa să-și păstreze neatinsă estetica.

Chiar și în condițiile date, sistemul poate fi contectat în Dispeceratul DO SECURITY. Beneficiarul are la dispoziție două variante – fie conexiunea la internet (când aceasta este disponibilă în zonă) și/ sau prin intermediul unei cartele SIM.

Sistemul oferă un nivel excelent de securitate în orice condiții: fie că vorbim de lipsa conexiunii la internet sau de o pană de curent. În cazul întreruperior de alimentare cu energie electrică, sistemul  Ajax dispune de un acumulator de rezervă Li-ion de o capacitate mare, care asigură funcționarea continuă a sistemului pentru cel puțin 5 ore. În cazul lipsei conexiunii la internet, canalele de comunicație de rezervă sunt asigurare prin intermediul a două cartele SIM de la doi operatori diferiți de servicii mobile.

Oferă securitate maximă atât în interiorul locuinței (prin intermediul senzorilor de uși și ferestre etc.), cât și în exterior, în curte (prin intermediul senzorilor de mișcare). Pentru a realiza schimbul de informații între panoul de control și detectori, sistemul folosește tehnologia radio Jeweller. În situația în care unitatea centrală detectează bruiaje, trimite notificările către proprietar și Dispeceratul DO SECURITY în mai puțin de 0,15 secunde. Raza de comunicare cu detectorii ajunge până la 2.000 de metri în spațiu deschis, iar în interior, este suficientă pentru a acoperi 3-4 etaje.

Oferă proprietarului posibilitatea de a ști în orice moment care este statusul securității  locuinței sale, în momentul în care acesta nu se află în locația respectivă. Sistemul poate fi monitorizat și controlat din aplicația pentru telefoane inteligente care este disponibilă și în limba română sau din tastatura wireless.

Serverul utilizat este unul de tip cloud, iar acesta fapt va permite proprietarului să controleze toate aspectele echipamentului care funcționează prin Internet, chiar dacă acesta se află la mii de kilometri distanță de clădire. Mai mult, serverul expediază notificări push informative cu privire la evenimentele și alarmele sistemului.

Sistemul Ajax este compatibil cu diverse tipuri de camere de supraveghere, astfel încât, în cazul unei alerte, proprietarul va vedea imediat din aplicație care este situația la fața locului.

Este elegant, toate componentele au un design minimalist, fiind disponibile în alb sau negru.

Dacă ai o locuință în construcție, contactează-ne pentru o ofertă personalizată!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact info

Titulescu 2 (incinta Carpatex)
Brasov, Romania

Telefon: +4 0747.033.393
E-mail: secretariat@dosecurity.ro

Politica GDPR și cookies

© 1998 - 2024 by DO SECURITY.
All rights reserved